Opublikowano 27 Maja 201312 l WITAM... Mam pytanie odnosnie strzelanki w okolicach Rynkowa...a konkretnie polozonych w okolicy opusczonych budynkow no i terenow zielonych (czytaj. las ) Jak wyglada kwestia prawna... Planuje zapytac o zgode nadlesnictwa Żołędowo i pobliskiego komisariatu... Z tym ze doszly mnie pogłoski ze nadlesnictwo za bardzo nie chce sie godzic na takie rozrywki... No i do tego kwestia budynkow...orientuje sie ktos odnosnie wlasciciela tego terenu ? Jak wy to zalatwialiscie... Bardzo prosze o porade...
Opublikowano 28 Maja 201312 l Planuje zapytac o zgode nadlesnictwa Żołędowo i pobliskiego komisariatu... Ehm, zgoda Policji? Wystarczy że zostanie poinformowana i tyle.
Opublikowano 28 Maja 201312 l Jak masz zgode właściciela terenu, to policji wystarczy tylko informacja, ze takowa zgodę posiadasz.
Opublikowano 28 Maja 201312 l Bez przesady browar dla stróża i tyle. Policja wie co tam się dzieje raz zajechali bo pilnowali żeby kibole nie zatrzymali pociągu na ustwakę i nawet nie zwrócili uwagi.
Opublikowano 29 Maja 201312 l Nie zwrócili, bo po co? Z jakiego powodu mieliby problem robić? Jak zapytasz komisariat, to oni z kolei zapytają czy masz zgodę właściciela terenu. Zaś nadleśnictwo może robić fochy z powodu kulek, piro i zagrożenia pożarowego czasem, znam jednego leśniczego który dostaje pasji na słowo asg. Żeśmy śmieciarze, banda piromanów i ogólnie zło, ma tak we łbie wybetonowane i koniec.
Opublikowano 29 Maja 201312 l Co do śmiecenia ciężko się dziwić. Nom, niestety raczej nieciekawie to wygląda. Po pierwsze, z tego co widzę niewielu ludzi w środowisku zostało nauczonych aby w lesie po sobie syfu nie zostawiać. Po drugie, jakoś presji środowiska w tej kwestii też nie widać. Osobiście zawsze zabieram swoje śmieci ze sobą i używam kulek bio. I jakimś cudem korona mi jeszcze z głowy nie spadła.
Opublikowano 29 Maja 201312 l http://kpasg.net/showthread.php?t=22509 Jak masz zgode właściciela terenu, to policji wystarczy tylko informacja, ze takowa zgodę posiadasz. A wiesz może kto jest właścicielem tego terenu (chyba nie cieć)?
WITAM...
Mam pytanie odnosnie strzelanki w okolicach Rynkowa...a konkretnie polozonych w okolicy opusczonych budynkow no i terenow zielonych (czytaj. las
)
Jak wyglada kwestia prawna...
Planuje zapytac o zgode nadlesnictwa Żołędowo i pobliskiego komisariatu...
Z tym ze doszly mnie pogłoski ze nadlesnictwo za bardzo nie chce sie godzic na takie rozrywki...
No i do tego kwestia budynkow...orientuje sie ktos odnosnie wlasciciela tego terenu ? Jak wy to zalatwialiscie...
Bardzo prosze o porade...