Opublikowano 19 Maja 201312 l Widział ktoś gdzieś? Do Glocka i kilku innych modeli mają na Capri. Ale do Coltus Pospolitus nie widziałem nigdzie do tej pory. Spotkał się ktoś z czymś takim? Czy semicka czy chińska na razie bez różnicy.
Opublikowano 19 Maja 201312 l Jakbyś zmienił "stronę mocy" na materiałowe to Janka w CywilASG wiszą 2 moje materiałowe dla leworęcznych
Opublikowano 19 Maja 201312 l Dale, podeślę Ci dane do sklepu gdzie znajomy kupił kaburę, ale to jakoś godzina 21, bo złapać go muszę
Opublikowano 19 Maja 201312 l Autor Super. Dzięki Ci o Pani. @Major Już nawet ostatnio zaklepałem sobie jedną Twoją lewą jak wystawiałeś tutaj, ale się po chwili wycofałem Problem taki, że nie mam pełnego Colta a Detonicsa, ale miałem okazję się przymierzyć i pasuje idealnie (tylko trza Kydexu uciąć, bo za długa jest do tego krócioka). No i jakoś bardziej mi się widzi ostatnio Kydex niż materiał A jak nie dostanę lewego kydexa, to przestawię swoją prawą rękę na 'klamka-friendly'. Jak się długiej przestawiłem, i do krótkiej dam radę
Widział ktoś gdzieś? Do Glocka i kilku innych modeli mają na Capri. Ale do Coltus Pospolitus nie widziałem nigdzie do tej pory.
Spotkał się ktoś z czymś takim? Czy semicka czy chińska na razie bez różnicy.