Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STALKER Nysa

Opublikowano

Wątek zbiórkowo-organizacyjny na wyjazd do Zony w Nysie

Termin: 20-22 września 2013

Miejsce: Nysa, współrzędne GPS: 50.482986, 17.325717 (50°28'58.75", 17°19'32.58")

Limit miejsc: 250 (wliczając NPC i fotografów!)

Frakcje:

Stalkerzy (Wolni stalkerzy, Powinność, Wolność, Czyste niebo)

Wojsko,

Bandyci,

Mutanci

Składka:

- gracze: 55 zł

- NPC: 45 zł

- mutanci: 0 zł

strona imprezy, regulamin i zapisy: http://stalker.nysa.pl/

relacje, opinie z poprzedniej edycji:

http://wmasg.pl/pl/events/show/190404

http://wmasg.pl/pl/articles/show/5047

http://forum.wmasg.pl/topic/124305-stalker-zona-nysa-v/

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 27,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Będzie kawałkami - bo poprostu za dużo tego do napisania w jeden dzień - na razie ogólnie: Ze zmian - pewnie każdy czytał mechanikę gry, ale przypomnę, że na tej edycji bardzo liczyła się stylizacja

• W Sękach nie byliście, co Wy wiecie o stalkerze

• Madforce - długo będziesz się tak przepychać kto ma dłuższego ptaka czy napiszesz w końcu coś sensownego na temat samej gry, ludzi i wyjazdu ?? Po wyjeździe na grę Gywera pojawiło się dość sporo szcze

Featured Replies

Opublikowano

Najemnicy jednak dobrali swoich, lecę chyba do woja.

Opublikowano

Ja się sporo zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że jednak najbardziej chyba mi pasują samotnicy. W tych grach lubię właśnie to, że sam je sobie urządzam, a nie czekam na rozkazy, które nie przychodzą albo niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. Będę miał zupełnie wolną rękę, dodatkowo można wszystkich równo nożem szlachtować bez wyrzutów sumienia :)

Opublikowano

Też bym najlepiej poszedł do samotników, ale zaspałem :mad:

A nożem to chyba można zawsze kogoś potraktować, nawet swojego... jak się nie ma sumienia ]:>(ktoś chętny na zabawe nożykami?)

Opublikowano

Sporo osób zaspało z samotnikami :)

Ja do woja się bujnąłem.

Opublikowano

Jestem w samotnikach :)

No to teraz by trzeba mniej więcej nakreślić plan działania...

Opublikowano

Ja dosta�em odpowiedź, şe wisz� na li�cie rezerwowej, wi�c pozostaje liczy�, şe wskocz� na miejsce wykruszonych.

Opublikowano

No i jak to Panowie wygląda? Bo natłukliśmy tutaj ponad setkę postów, a zarejestrowanych jest chyba z 6 osób tylko...

Opublikowano

Czekam na odp już drugi dzień...

Opublikowano

No niestety Kuba sobie trochę poczekasz, ja na odpowiedź w sprawie przydziału do wolnych stalkerów czekałem 8 dni a w drugiej sprawie nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi ...

Opublikowano
No i jak to Panowie wygląda? Bo natłukliśmy tutaj ponad setkę postów, a zarejestrowanych jest chyba z 6 osób tylko...

6 to jest w samej powinności... xD

Opublikowano

Niech Ci będzie, nie zauważyłem Was bo jakoś mi Warszawa przeświecała na liście...

Może w jakimś obcym języku do nich piszecie? Ja czekałem 40 minut na przeniesienie do Samotników :)

Opublikowano
Może w jakimś obcym języku do nich piszecie? Ja czekałem 40 minut na przeniesienie do Samotników :)

Jakieś cuda z tą rejestracją się dzieją. Jak zrozumiałem z Twoich wcześniejszych postów Janie, rejestrowałeś się 10.06. Ja natomiast rejestrowałem się dzień wcześniej, 9.06. Po 3 dniach otrzymałem wiadomość, że nie dostałem się do Samotników, rzekomo z powodu braku miejsc, a Tobie z kolei (dzień później) udało się do nich przepisać w ciągu 40 minut. Magia :shock:

Tak czy inaczej nie tracę nadziei, że dostanę wiadomość o przydziale w Samotnikach :)

Opublikowano

Sam nie wiem jak to się stało - czytałem sobie informacje o frakcjach, zastanawiałem się nad dojściem do samotników i dostałem od kumpla info na FB, że już jestem w Powinności... <xD

Opublikowano
Jakieś cuda z tą rejestracją się dzieją. Jak zrozumiałem z Twoich wcześniejszych postów Janie, rejestrowałeś się 10.06. Ja natomiast rejestrowałem się dzień wcześniej, 9.06. Po 3 dniach otrzymałem wiadomość, że nie dostałem się do Samotników, rzekomo z powodu braku miejsc, a Tobie z kolei (dzień później) udało się do nich przepisać w ciągu 40 minut. Magia :shock:

Tak czy inaczej nie tracę nadziei, że dostanę wiadomość o przydziale w Samotnikach :)

Może info, że Jan był już na Stalkerze jest wskazówką?

Opublikowano
Może info, że Jan był już na Stalkerze jest wskazówką?

Może być ;-) Nie brałem tego pod uwagę bo też o tym nie wiedziałem. Dzięki za wyjaśnienie. Pozostaje zatem czekać aż się zwolni jakieś miejsce.

Opublikowano

Może, może...

W każdym razie też dostałem info, że jestem na liście rezerwowej, ale 'zagadałem' mailowo i zaraz przyszła odpowiedź, że się coś zwolniło... :) Ja mam szczęście do takich spraw.

Opublikowano

Może coś się zwolniło, bo akurat Pietrachę przesunęli z powrotem do rezerwy, bo się dawny uczestnik mailowo odezwał ;)

Opublikowano

Ja czekam ze łaskawie dowodca odpisze czy moge do czystego niebia chodz sie koles nie spieszy za bardzo i juz mi sie odechciewa po woli

Opublikowano

Rutek ma ten sam problem - trzeba się odezwać bezpośrednio do Memorisa mailowo lub przez FB - przez forum stalkera nie idzie nawet PW wysłać...

Opublikowano

Idź do Czystego Nieba, idź... będziesz nas w fanty zaopatrywał :)

Opublikowano

Zapisałem się do Wojska ;)

Opublikowano

W czystym niebie miejsca od dawna zaklepane, z tego co mi niedawno doniesiono...

Opublikowano

No niestety ja odpadam z racji zajęcie miejsc przez VIP y miejsca były jak mówił org jednak szef frakcji nie raczył dupy ruszyć i nagle bump rezerwacja ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powinność: +5 do zastraszania, +3 na mutanty (premie się kumulują) :mrgreen:

u04m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy każdy kto nie dostał potwierdzenia wpisania na listę, a nadal ma ochotę pojechać, mógłby się tutaj jakoś wylistować? Zastanawiam się, czy nie napisać jakiejś 'zbiorowej petycji' do orgów :)

Opublikowano

Dobra, kto jest zarejestrowany i zapłacony i w jakiej frakcji?

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

dopisywać się, bo nie wiem ile wódki zabrać... ;)

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

A jak transportowo pany wyglądamy? Bo nie możemy dorwać gościa od wynajmu busa, a termin tuż tuż...

Opublikowano

My z Patrolem i ze Stona50. Jak weźmiemy szpej to już mam full.

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

ale mi bardziej chodziło o to, kto się zapisał, a nie jest jeszcze na liście. Może jeśli się zbierze więcej osób to wywrzemy jakąś presję na orga i jeszcze kilka osób od nas wpuści (osobiście jestem zainteresowany najbardziej osobami ze Stalkerów w ogólności :) )

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

Czyste niebo:

1.Black

Bandyci:

1. Stona

Opublikowano

Stona... TY BandZiorze... Ty :)

Mobilny KPASG

Opublikowano

Miałem do wyboru albo bandyta albo zostaję w domu i... jadę :P

Opublikowano

Uwielbiam Bandytów ;) Stona załóż czerwoną czapkę, żebym z daleka widział, żeby do Ciebie nie strzelać z SWD ;p

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

2. Dzikus (Jakman)

Czyste niebo:

1.Black

Bandyci:

1. Stona

Opublikowano

zostałem sierżantem :D

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

2. Dzikus (Jakman)

3. Gruzin

Czyste niebo:

1.Black

Bandyci:

1. Stona

Opublikowano

Wojsko:

1. Patrol

2. Retal

3. OGUREK

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

2. Dzikus (Jakman)

3. Gruzin

Czyste niebo:

1.Black

Bandyci:

1. Stona

Opublikowano

Zwolniło się miejsce w powinności... ;-)

Mobilny KPASG

Opublikowano

Niestety razem z Patrolem odpadamy, w związku z tym zwolniły się dwa miejsca po stronie Wojska. Już opłacone, w związku z czym wystarczy dojechać. Ktoś chętny?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z Bydgoszczy jedzie bus, mamy jeszcze 5-6 wolnych miejsc.. zainteresowanych proszę o PW. koszt busa na osobę 140 w obie strony.

Opublikowano

Rozmawiałem w sobotę z orgiem tego całego bałaganu i prosił abyśmy do środy ostatecznie się zdecydowali kto jedzie a kto nie i ewentualnie uzupełnili dane. Ja osobiście bardzo mocno się zastanawiam czy jechać ... ale reszta mogła by się określić czy i jak się wybiera i co z miejscami Retala i Patrola ponieważ niby ubezpieczenia będą imienne :)

Opublikowano

Ja także muszę zrezygnować z wyjazdu, mimo zaproszenia do Samotników. Za dużo pracy mnie czeka przez najbliższy czas, aby ryzykować wyjazd.

Opublikowano

Patrol i Retal szukają kogoś na swoje miejsce.. chce je oddać bezpłatnie. Zapraszam..

Mobilny KPASG

Opublikowano
Z Bydgoszczy jedzie bus, mamy jeszcze 5-6 wolnych miejsc.. zainteresowanych proszę o PW. koszt busa na osobę 140 w obie strony.

Jestem poważnie zainteresowany tym transportem. Rezerwuję wstępnie jedno miejsce.

Opublikowano

Ja również oddam bezpłatnie.

Opublikowano

Napisz dokładnie kiedy i skąd - nie wiem, czy dobrze pamiętam, że w piątek o 12:00 wyjazd z Bydgoszczy?

Opublikowano

Ja definitywnie odpadam. Jak ktoś chciałby znaleźć się w wolnych stalkerach to zapraszam na PW

Wojsko:

1. Opłacone miejsce do oddania - Patrol PW

2. Opłacone miejsce do oddania - Retal PW

3. OGUREK

Powinność:

1. Madforce

2. Brzydal

3. Suchar

4. Heavy

Samotnicy:

1. Jan

2. Dzikus (Jakman)