Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STALKER Nysa

Opublikowano

Wątek zbiórkowo-organizacyjny na wyjazd do Zony w Nysie

Termin: 20-22 września 2013

Miejsce: Nysa, współrzędne GPS: 50.482986, 17.325717 (50°28'58.75", 17°19'32.58")

Limit miejsc: 250 (wliczając NPC i fotografów!)

Frakcje:

Stalkerzy (Wolni stalkerzy, Powinność, Wolność, Czyste niebo)

Wojsko,

Bandyci,

Mutanci

Składka:

- gracze: 55 zł

- NPC: 45 zł

- mutanci: 0 zł

strona imprezy, regulamin i zapisy: http://stalker.nysa.pl/

relacje, opinie z poprzedniej edycji:

http://wmasg.pl/pl/events/show/190404

http://wmasg.pl/pl/articles/show/5047

http://forum.wmasg.pl/topic/124305-stalker-zona-nysa-v/

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 27,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Będzie kawałkami - bo poprostu za dużo tego do napisania w jeden dzień - na razie ogólnie: Ze zmian - pewnie każdy czytał mechanikę gry, ale przypomnę, że na tej edycji bardzo liczyła się stylizacja

• W Sękach nie byliście, co Wy wiecie o stalkerze

• Madforce - długo będziesz się tak przepychać kto ma dłuższego ptaka czy napiszesz w końcu coś sensownego na temat samej gry, ludzi i wyjazdu ?? Po wyjeździe na grę Gywera pojawiło się dość sporo szcze

Featured Replies

Opublikowano

Ja wogóle nie strzelałem a wywaliłem 8 x 30 kulek... przy czym nie otwierałem ognia jako pierwszy i 5 razy zginąłem od postrzału a 3 razy od noża... Jakbym zginął od noża 8 razy to bym słowa złego nie powiedział - by było że dupa jestem i nie potrafię trzymać się na dystans :)

Opublikowano

Jak wzyscy rosyjscy wojacy... --antonowem

Mobilny KPASG

Opublikowano

No chyba autami...

Opublikowano

Jak bedzie jechał konwoj z Torunia to moze tym razem z Yska sie odwazymy Renowka jechac :P

Opublikowano

A to nie był "Blackhawk", jak ostatnio pamiętam...? Szpiegu - ciebie zostawić samego ze spawarką... xD

Opublikowano

Może ktoś mi wytłumaczy dlaczego wolność będzie oblezona

Mobilny KPASG

Opublikowano

Poniewaz w poprzedniej edycji wolnosc rozwaliła powinnosc. A powinnosc ma sie dobrze z wojskiem wiec wojsko i powinnosc teraz beda miały za głowny cel zniszczyc wolnosc. A dodatkowo monolit tez wolnosc bedzie atakował. Wiec będzie wolnosc oblezona w sensie militarnym. W sensie licz.y chetnych do frakcji wolnosc jest jedna z wiekszych i ciekawszych frakcji dlatego jest do niej duzo chetnych. Zreszta duzo samotnikow zaraz na poczatku gry dojdzie do jakiejs frakcji.

Opublikowano
OT

Biovale zacinają mi się w Midach, i co teraz?? :twisted:

OT END

Chyba Twoje :D

0,28 i 0,3 bez problemu idą w midach.

Gdyby zapewnił więc 3 wagi kulek (0,25/0,28/0,3) nie byłoby problemu ;)

Opublikowano

Ktoś chce może "Ołowiany Świt" ode mnie odkupić za pół ceny? sorry za off top.

Opublikowano

Jakbym wczoraj nie ściągnął w PDFie to bym się skusił, a tak to sorry memory ;)

Kuba - midy Cymy do kałasza i się Biovale zacinały. Może teraz jak magazynki trochę się "wyrobiły" na G&G to i Biovale będą szły. W midach Boyi do M14 z tego co pamiętam Biovale również lubiły się przyciąć. Generalnie jedynymi kulkami z którymi NIGDY na żadnych magach nie miałem problemów to G&G i uwaga, o dziwo - ciężkie Guardery (0.36, 0.4, 0.43).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

@Major - przerobiłem kupę midów od cymy ... i uwaga ... wszystkie chodziły na biovalach :) ty chyba jakieś chińskie te magazynki kupiłeś :D hehe

Opublikowano

To Cyma nie jest japońska??!! :cry:

Opublikowano

Tylko JG jest japońskie: J apan G enuine ;)

Opublikowano

W nysie nie zapewniają żadnej amunicji prócz kart symbolizujących magazynek pestek ;)

taka mała uwaga dla starszych kolegów. Więc nie ma o co się denerwować, każdy zabiera swoje mega wypolerowane kosmiczne kulki i nie narzeka na awarie :P

Pozdrowienia z Zony

Opublikowano

no i git ;)

Opublikowano

Zostało jedno miejsce u stalkerów.

Może ktoś chętny do Najemników lub Wolności, ew. Czystego Nieba?

Opublikowano

Tam tez jest all pozajmowane tylko ludzie nie są wpisani... Wiem bo chciałem tam dojść.

Opublikowano

A wiesz co jest jeszcze wolne?

Opublikowano

Z tego co wiem teraz już chyba tylko w wojsku jest kilka miejsc wolnych bo w Stalkerach jest taki natłok zgłoszeń że niema szans na miejsce w tej edycji gry. Pozostaje liczyć na uzupełniającą rejestracje. + w MUTANTACH jest miejsce jeszcze na pewno :)

Opublikowano

Holy shit!!

Ktoś się zdążył zarejestrować? Ja zwlekałem, myślałem, że będzie luzik... ale dół.

Opublikowano

Ja jestem w samotnikach. Patrol w wojsku. Minigun Madforce i Wilk w powiności. Tyle narazie widze osób wpisanych na liste. Ale zapewne bedzie jeszcze kilka zgłoszeń z KP przyjetych bo do wojska jest jeszcze kilkanaście miejsc.

Opublikowano

Przeglądam liste.. I co jest ? Gdzie się podziali kp stalkerzy ?

Mobilny KPASG

Opublikowano

powinność Ja. Madforce, Minigun, Heavy, Wilk i kolega z poza forum kp.

.

------------------------------

wolne nadal w czystym niebie, najemnikach, wolności, monolicie i u mutków ;)

Opublikowano

Cóż, ja też przespałem temat i widzę, że frekwencja pęka w szwach.

Może w takim razie uderzymy zbiorowo do wolnych frakcji? Kto od nas nadal chce jechać?

Opublikowano

Ja chcę jechać bardzo. Nie tak bardzo, żeby się do mutków zapisywać ale jednak bardzo. Może użyć jako argumentu, że w zeszłym roku już miałem opłacone ale nie pojechałem z przyczyn losowych i nas gdzieś wcisną? :)

Ogarnie ktoś temat w imieniu reszty czy każdy działa na własną rękę? Tylko abyśmy potem w różnych frakcjach nie wylądowali, bo szkoda by było.

Opublikowano

Może pytanie przede wszystkim czy zna ktoś orga ?? Lepiej się takie sprawy załatwia przez telefon niż przez maila ... ja nie dostałem odpowiedzi odnośnie rejestracji od kilku dni...

Opublikowano

Szpiegu masz może chrono? Bo bym chciał replike zobaczyć czy mam te przepisowe mniej niz 500 fps.

.

------------------------------

794-527-955 to numer do orga znaleziony na oficjalnym forum stalker nysa.

Opublikowano

To gdzie w końcu preferujemy? Bo chciałbym wysłać tego maila rejestracyjnego.

Opublikowano

Ode mnie poszło do najemników, trzy dni bez odzewu.

Opublikowano

aktualnie wolność i monolit wieje pustką... :P napisałem pw do Memorisa by sprawdził skrzynkę i odpowiedział szpiegowi ;)

Opublikowano

W czwartek poszedł ode mnie zapis do Czystego Nieba; na razie ani widu, ani słychu odpowiedzi.

Opublikowano

Ode mnie poszło w piątek, też do Czystego Nieba. Na razie brak odpowiedzi.

Opublikowano

Dostałem przed chwilą odpowiedź (rejestrowałem się 9.06 czyli dokładnie 3 dni temu), że miejsca po stronie samotników są już obsadzone więc wylądowałem na liście rezerwowej.

Opublikowano

A ja dostałem newsa, że zapisy do Nieba/Wolności/Powinności/Monolitu/najemników wymaga akceptacji dowódcy grupy. Informacja poniekąd obecna w zasadach rejestracji, ale na mój gust nie wprost, więc może komuś się przyda.

Opublikowano

A ja zostałem przyjęty do Wojska... Be Cool, or be DEAD :)

Opublikowano

Też nie doczytałem o "potwierdzeniu akredytacji rejestrowania graczy do frakcji" (jak to ładnie napisali z rejestracji :roll: ).

Napisałem do dowódcy Najemników o przyjęcie, warunki i czy by było miejsce dla ekipy z KP (ktoś chętny, jakby co?).

Opublikowano

Ja się piszę do najemników. Jak dostaniesz odpowiedź, że jest miejsce to daj proszę cynk.

Opublikowano

Mam odpowiedz ("Warunki to stylizacja (oliv mundur i czarne kamizelki dowolny typ) i sluchanie mnie jako dowodcy.").

Kto jeszcze chętny (przydałoby się, że chętni już się rejestrują) do najemników? jest wakat, przydałoby się jak najszybciej.

Opublikowano

Udało mi się wcisnąć w ostatnie miejsce u Samotników :) wybacz Pietracha....

Opublikowano

Ja też w końcu wysłałem zgłoszenie do Samotników. Stwierdziłem, że na LARPie nie będę przyjmował rozkazów!! Zobaczymy, pewnie wyląduję na liście rezerwowej ale mam szczerą, nieżyczliwą nadzieję, że się komuś z listy przede mną coś wypierdzieli i nie zapłaci :)

Opublikowano

Wygląda na to że lista stalkerów została powiększona do 150 osób. Ja również w końcu dostałem odpowiedź że przypisali mnie do samotników z numerem 145.

Opublikowano

Moje zg�oszenie takşe posz�o, zobaczymy. Niew�tpliwie pozostaj� nadal pod wraşeniem tempa ubywania miejsc :popcorn:I�cie vipowska impreza!