Opublikowano 13 Marca 201312 l Zwracam się do was z problemem otóż czy ktokolwiek wie gdzie w Toruniu można kupić żeliwną kratkę do kuchenki? taką lub podwójną - dzieloną. Otóż sam do końca nie potrafię sobie wytłumaczyć jak do tego doszło że ją zepsułem. Tak, szukałem w RTV AGD i nie mają, większość to płyty indukcyjne. Ja jako rasowy hipsterę chcę mieć coś takiego. Czy ktoś ma taką płytę i chce jej się pozbyć? Przygarnę wymienię na kasę lub jak ktoś chce jakiś szpej Na alegro są, ale zależy mi na czasie. bo gotowanie na świeczce nie sprawdza się .
Opublikowano 13 Marca 201312 l Ta magiczna kratka, która popsułeś niczym metalową kulkę w pustym pomieszczeniu zwie się ruszt. Np. http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=ruszt+kuchenki
Opublikowano 13 Marca 201312 l Autor Wiem panie władzo. Strwiz świadom tego żem to ruszt. Jednakże nie zmienia to mojej sytuacji, jak zwał tak zwał, dziękuję za sprostowanie. Jednakże czy znajdzie się gdzieś takowy bohater co na lśniącym białym koniu wskaże mi drogę do skarbu kuchenkowego? [ bo mnie już luba ma bije kijem od szczotki żebym to zakupił ]
Opublikowano 13 Marca 201312 l Nie doczytałem, że widziałeś ma allegro i chcesz na wczoraj. Ja bym szukał w kolejności: złomowiska, serwisy AGD, sklepy AGD.
Opublikowano 13 Marca 201312 l Hm, prawdę powiedziawszy to ja miałbym do wydania całą kuchenkę (tj. płytę gazową) ale nie chciałbym się pozbywać samego rusztu. Mogę Ci pożyczyć na parę dni do czasu aż sprowadzisz sobie takie coś z Allegro.
Zwracam się do was z problemem otóż czy ktokolwiek wie gdzie w Toruniu można kupić żeliwną kratkę do kuchenki?
taką lub podwójną - dzieloną.
Otóż sam do końca nie potrafię sobie wytłumaczyć jak do tego doszło że ją zepsułem.
Tak, szukałem w RTV AGD i nie mają, większość to płyty indukcyjne.
Ja jako rasowy hipsterę chcę mieć coś takiego.
Czy ktoś ma taką płytę i chce jej się pozbyć?
Przygarnę wymienię na kasę lub jak ktoś chce jakiś szpej
Na alegro są, ale zależy mi na czasie. bo gotowanie na świeczce nie sprawdza się .