Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Piszę prace licencjacką na temat "ASG jako nowa forma rekreacji plenerowo-przygodowej" chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś może jakiś dostęp do artykułów na temat ASG lub miał jakąś literaturę która by mi pomogła. :)

proszę o odpowiedz na priv

nie wiem gdzie umieścić post jeżeli nie tutaj to proszę go przenieść

pozdrawiam

Featured Replies

Opublikowano

Amerykański departament zdrowia(czy jak to się tam tłumaczy) publikuje raporty ryzyka dla ubezpieczalni wszelakich odnośnie zagrożeń w sportach ekstremalnych, jest i paintball i ASG(ale w jednym worze), poszukaj też pisma protestatycjnego jakie wysmażyło środowisko w Kalifornii gdy bronili się przed wymysłem lokalnych politykierów, California Senate Bill SB 798. Było trochę treściwych odwołań tam.

Poszukaj też dokumentów związanych z brytyjską UKARA i ich pismami do rządu UK, tam też bronili się przed radosną twórczością sejmokracji i powoływali się na jakieś żródła.

Z polskich zaś będzie straszna bida, była jakaś praca dyplomowa na warszawskim AWFie odnośnie gier wojennych jako takich, w 2011 roku zrobiona, IMHO miałka, ale również bibliografię miała. Nie pamiętam niestety więcej szczegółów.

Mam nadzieję że pomogłem:)