Opublikowano 22 Lutego 201312 l Witam, czy ktoś kto ma, miał taki http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/plecaki/uniwersalny-plecak-taktyczny-z-mozliwoscia-montazu-na-pasie-olive-a-c-m.html plecak niech się wypowie co o nim sądzi, czy jest praktyczny i czy jest wart pieniędzy.
Opublikowano 22 Lutego 201312 l Jako camelback to tak. Pojemność 11 litrów miażdży.. Firma ACM nie jest najlepszą, są lepsze ona jest na początek. Chociaż ja używam swoich ładownic i kamizelki ACM już 3 rok i nie stękam. Wracając do pleczczka to Jeśli jesteś hipsterem to musisz jeszcze dokupić okulary ray-bany spodnie rurki "sfeterek po babci" i maszynę do pisania. Innego zastosowania nie widzę.
Opublikowano 22 Lutego 201312 l Autor Hmmm ale jako mały plecaczek spełni swoje zadanie ? . ------------------------------ a takie małe co nieco ? http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/plecaki/plecak-taktyczny-o-pojemnosci-15-litrow-olive-a-c-m.html
Opublikowano 23 Lutego 201312 l Pierwsza pozycja jaką wysłałeś (plecak) Mieści sie w nim camelback 3 L i parę drobniejszy rzeczy ( magazynki, karabińczyki, kulki itp ) sam plecak jest dość mały ale wygodny, można go spokojnie dopiąć do kamizelki. Druga pozycja jest bardziej pojemna posiada większą regulację. Dla przykładu. Mieszczę w nim Camelbacka 3 L 20 m linę + parę drobniejszych rzeczy i mam jeszcze w nim miejsce. Również łatwo dopiąć go do kamizelki, ale ma grubsze pasy niż ten pierwszy.Osobiście poleciłbym ten drugi plecak. Można go zabrać na parudniową wyprawę.
Opublikowano 23 Lutego 201312 l Miałem obydwa plecaki ... i został mi się tylko ten drugi z prostego względu : plecak wymieniony przez ciebie jako pierwszy może służyć jako camelbak. Drugi plecak mam do dzisiaj i polecam, jest ze mną już 3 lata i prócz jednej rozwalonej klamry plecak spisuje się świetnie a nie jestem osobą która dba o tego typu sprzęt. Zmieści się w nim spokojnie bukłak, zapasowe magi jakieś 6000 kulek, cały zestaw naprawczy do malucha, żarcie dodatkowe skarpety a na górze przytroczysz pałatkę a z boku karimatę (przetestowane). Taka jest moja opinia, kiedyś były tańsze ale szybko się rozeszły więc cena teraz jest trochę inna niż w czasie kiedy go kupowałem
Opublikowano 23 Lutego 201312 l Z tym drugim plecakiem jest jeden problem więcej do niego doczepisz, niż włożysz. Na jednodniową strzelankę - do różnego rodzaju stuffu lub plecak miejski jak najbardziej. Gdy się go całego wypcha sprawia wrażenie mega klocka bo jest wąski i długi, sprawia problemy w wąskich przejściach np w autobusach. Ja uznawałem to jako plus gdyż lubiłem się ocierać o niewiasty, teraz już nie mogę bo mnie kobieta bije prętem. Tak czy siak polecam gdyż w ofercie masz dużo kamuflażu do wyboru, a cena nie jest zbyt duża. Bardzo dużo osób go ma, nie zauważyłem by ktoś specjalnie marudził. Oczywiście jeśli chcesz bardziej koszerne plecaczki to musisz wydać więcej.
Opublikowano 23 Lutego 201312 l Wiem, że sporo ponad budżet (niecałe 200 zł) ale może warto odłożyć na Wisporta Sparrowa 20l? Z tego co wiem można go w Copernicusie obmacać. Wiele różnych opcji kolorystycznych, bardzo dobre materiały i wykonanie, doskonały serwis. Można złożyć zamówienie indywidualne, odchudzić plecak i wtedy wychodzi nawet trochę taniej.
Opublikowano 23 Lutego 201312 l Jestem w posiadaniu 1plecaka jeśli chcesz to za 30 złociszy może być Twój. Właściwie to był użyty tylko raz, a dlaczego ? Ponieważ szelki są niewygodne zapięcie mało praktyczne a pojemność masakryczna, wszystko generalnie jest w jednej komorze i ogólnie stanowi jeden wielki burdel. Pierwszy plecak średnio nadaje się do codziennego użytku, za to świetnie się przyda do okazjonalnego zastosowania. Może przykład, plecak łatwo zwinąć i mieć do awaryjnego zastosowania, na pewnej imprezie trzeba było przenieść głowy zabitych wojaków... świetne zastosowanie - zwłaszcza, że lekkie nie były. Drugi plecak mam w wydaniu Helikona, mam go 4ty rok używam nie tylko do asg. Dużo kieszeni, wiele zastosowań.. Plecak jest w stanie dobrym i jest bardzo przydatny... POLECAM - mogę również chcieć się go pozbyć. Mobilny KPASG
Witam, czy ktoś kto ma, miał taki http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/plecaki/uniwersalny-plecak-taktyczny-z-mozliwoscia-montazu-na-pasie-olive-a-c-m.html plecak niech się wypowie co o nim sądzi, czy jest praktyczny i czy jest wart pieniędzy.