Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plecak [A.C.M]

Featured Replies

Opublikowano

Jako camelback to tak. Pojemność 11 litrów miażdży..

Firma ACM nie jest najlepszą, są lepsze ona jest na początek.

Chociaż ja używam swoich ładownic i kamizelki ACM już 3 rok i nie stękam.

Wracając do pleczczka to Jeśli jesteś hipsterem to musisz jeszcze dokupić okulary ray-bany spodnie rurki "sfeterek po babci" i maszynę do pisania. Innego zastosowania nie widzę.

Opublikowano

Pierwsza pozycja jaką wysłałeś (plecak) Mieści sie w nim camelback 3 L i parę drobniejszy rzeczy ( magazynki, karabińczyki, kulki itp ) sam plecak jest dość mały ale wygodny, można go spokojnie dopiąć do kamizelki.

Druga pozycja jest bardziej pojemna posiada większą regulację. Dla przykładu. Mieszczę w nim Camelbacka 3 L 20 m linę + parę drobniejszych rzeczy i mam jeszcze w nim miejsce. Również łatwo dopiąć go do kamizelki, ale ma grubsze pasy niż ten pierwszy.Osobiście poleciłbym ten drugi plecak. Można go zabrać na parudniową wyprawę.

Opublikowano

Miałem obydwa plecaki ... i został mi się tylko ten drugi :) z prostego względu : plecak wymieniony przez ciebie jako pierwszy może służyć jako camelbak. Drugi plecak mam do dzisiaj i polecam, jest ze mną już 3 lata i prócz jednej rozwalonej klamry plecak spisuje się świetnie a nie jestem osobą która dba o tego typu sprzęt. Zmieści się w nim spokojnie bukłak, zapasowe magi jakieś 6000 kulek, cały zestaw naprawczy do malucha, żarcie dodatkowe skarpety a na górze przytroczysz pałatkę a z boku karimatę (przetestowane). Taka jest moja opinia, kiedyś były tańsze ale szybko się rozeszły więc cena teraz jest trochę inna niż w czasie kiedy go kupowałem :)

Opublikowano

Z tym drugim plecakiem jest jeden problem więcej do niego doczepisz, niż włożysz. Na jednodniową strzelankę - do różnego rodzaju stuffu lub plecak miejski jak najbardziej. Gdy się go całego wypcha sprawia wrażenie mega klocka bo jest wąski i długi, sprawia problemy w wąskich przejściach np w autobusach. Ja uznawałem to jako plus gdyż lubiłem się ocierać o niewiasty, teraz już nie mogę bo mnie kobieta bije prętem. Tak czy siak polecam gdyż w ofercie masz dużo kamuflażu do wyboru, a cena nie jest zbyt duża. Bardzo dużo osób go ma, nie zauważyłem by ktoś specjalnie marudził. Oczywiście jeśli chcesz bardziej koszerne plecaczki to musisz wydać więcej.

Opublikowano

Wiem, że sporo ponad budżet (niecałe 200 zł) ale może warto odłożyć na Wisporta Sparrowa 20l? Z tego co wiem można go w Copernicusie obmacać. Wiele różnych opcji kolorystycznych, bardzo dobre materiały i wykonanie, doskonały serwis. Można złożyć zamówienie indywidualne, odchudzić plecak i wtedy wychodzi nawet trochę taniej.

Opublikowano

Jestem w posiadaniu 1plecaka jeśli chcesz to za 30 złociszy może być Twój. Właściwie to był użyty tylko raz, a dlaczego ? Ponieważ szelki są niewygodne zapięcie mało praktyczne a pojemność masakryczna, wszystko generalnie jest w jednej komorze i ogólnie stanowi jeden wielki burdel. Pierwszy plecak średnio nadaje się do codziennego użytku, za to świetnie się przyda do okazjonalnego zastosowania. Może przykład, plecak łatwo zwinąć i mieć do awaryjnego zastosowania, na pewnej imprezie trzeba było przenieść głowy zabitych wojaków... świetne zastosowanie - zwłaszcza, że lekkie nie były.

Drugi plecak mam w wydaniu Helikona, mam go 4ty rok używam nie tylko do asg. Dużo kieszeni, wiele zastosowań.. Plecak jest w stanie dobrym i jest bardzo przydatny... :) POLECAM

- mogę również chcieć się go pozbyć.

Mobilny KPASG