Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KPASG.pl airsoft w kujawsko-pomorskim - ASG Toruń, ASG Bydgoszcz, ASG Włocławek - ASG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siemoń

Opublikowano

Witam. Mam dla wszystkich ciekawą propozycję a mianowićie moja kuzynka jest w posiadaniu małego gospodarstwa rolnego z którego aktualnie nie korzysta i udostępni je jako bazę wypadową/parking/miejsce zbiorcze/centrum dowodzenia lub inne (coś) pod ASG. Za mała przysługę z mianowicie jak widać na jednym zdjęciu pokrycie dachu zostało zerwane z belek i kwestią jest tylko naprawa tego. Oczywiście materiały będa jej. Niepodal na północ i wschód rościąga się świetny las w którym jest i strumyk i różniste doły powstałe po wyciąganiu żelbetonowych umocnień. Długo by tu opowiadać. Co o tym myślicie.

link do mapy https://maps.google.pl/maps/myplaces?ll=53.177648,18.38864&spn=0.001309,0.004039&ctz=-60&t=h&z=19

link do fotek https://www.dropbox.com/sh/qb9j7fnxvoz46ki/hirPXXmMfI

Edytowane przez Gość

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem, że należałoby zerwać te pionowo przybite łaty, którymi ktoś próbował ratować obecne pokrycie dachu łącznie ze starą papą i przymocować nową papę?

Proszę przedstaw konkrety tych prac - czego kuzynka oczekuje? Tak się składa, że znam te okolice i ten teren mógłby być pewnego rodzaju alternatywą do pobliskich "jebanek".

Opublikowano
  • Autor

Kwestia jest taka. Lepik na zimno bąć renowator ewentualnie kupi się jedną rolkę i zamocuje. A że pracuje w OBI to koszta bedą małe.

Opublikowano

Jakby dobrze pogadać z sąsiadami posesji, to by można tam robić atak na kwaterę główną - wyeliminować dom mieszkalny :) i jazda - pomysł świetny :) z Siemoniem :)

Jakby nie patrzeć jest pomiędzy Toruniem a Bydgoszczą idealnie usytuowany.

Opublikowano
Kwestia jest taka. Lepik na zimno bąć renowator ewentualnie kupi się jedną rolkę i zamocuje. A że pracuje w OBI to koszta bedą małe.

Czyli w sumie samej "pracy" jest na jedna sobotę. Rozumiem, że nie należy zdzierać całości papy tylko uzupełnić nazwijmy to "braki", tak?

Na kiedy są planowane te prace, czy może to bliżej nie określony termin (np. jak będzie cieplej)?

@Vico dokładnie z tym usytuowaniem. Strefa "0" jest mniej więcej w połowie drogi do Torunia jak i do Bydgoszczy co mogłoby zaowocować podwyższoną frekwencją.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

Zgadza się Eryku.

Opublikowano

Tym bardziej, że Bagienko za kilka tygodni się wyłączy do kolejnego sezonu grzewczego.

Opublikowano

Ja się piszę- jestem co prawda totalnie zielony w temacie prac tego typu, ale mogę spróbować pomóc nawet jako niewolnik do noszenia herbaty.

Super inicjatywa Falo, podaj tylko termin :)

Opublikowano
Tym bardziej, że Bagienko za kilka tygodni się wyłączy do kolejnego sezonu grzewczego.

Dokładnie Piotrek - wydaje mi się, że do końca marca/może część kwietnia najwyżej będziemy mogli tam jeszcze "rezydować". A tu mamy zajefajną alternatywę.

Co do praca ciesielskich :D narazie się nie określę - zrobię to jak poznam termin.

Opublikowano
  • Autor

Operacja "renowacja" bedzie planowana na marzec gdy już śniegi odpuszczą.

Opublikowano

Wstępnie się piszę :)

Opublikowano

Lasery, roznegliżowane w marcowym Słońcu dziewki, kokosy, drewno, papa

bajery, dobra rzecz, aby się tam spotkać :) jestem za :)

Opublikowano
  • Autor

Plus ognicho żarcie i szczylanie w lesie.

Opublikowano

Ja czekam tylko na konkretny termin.

@falomiot - proszę byś poinformował nas najpóźniej tydzień przed tymi pracami/spotkaniem czy jak to tam zwał :)

A Toruń nie chce pomóc? ;)

Opublikowano

jestem za, zależnie od terminu, wstępnie się piszę.